bs-Couple-and-children-27386276-700

Det beste du kan gjøre for ansatte i barnehagen er å sørge for et godt inneklima hvor virus, bakterier og sporer er fjernet.

Vi kan gjøre alt arbeidet med å rense luften. PS: Kostnadene er raskt tjent inn ved at sykefraværet går ned.
DeconX-300

Ansatte har krav på et så godt inneklima som mulig. De trenger beskyttelse mot virus, bakterier og sporer. Og nå kan de få det. 

De nyeste og beste metodene for å bli kvitt smittestoffer er bruk av Deconx-metoden. Den fjerner 99,9999 % av smittestoffene. I tillegg er den miljøvennlig fordi den ikke bruker giftige kjemikalier eller kunstige tilsettingsstoffer.

Noen ganger er det helt nødvendig å desinfisere rommene 
I perioder med mye sykdom er det vanskelig å unngå smitte mellom barn og voksne. Det øker sykefraværet blant de ansatte. Det er heller ikke gunstig at mange som jobber i barnehagen regner sin arbeidsplass som svært smitteutsatt. 

En anbefalt metode
Deconx-metoden fjerner smittestoffer effektivt. Og etter behandling av rommet med gulv, tak, vegger og møbler, er det renset for virus, bakterier og sporer. Metoden er mijøvennlig. Det er allerede flere barnehager som har begynt å bruke Deconx-metoden for å bedre inneklimaet og dermed trivselen blant barn og ansatte.

Hva går det ut på?
Det er mulig å kjøpe/lease Deconx-maskinen og gjøre arbeidet selv. Men de aller fleste velger en løsning hvor vi går inn og gjør jobben og tar med oss utstyret når vi går.

Interessert?
Send inn skjemaet så sender vi tilbud.

RV smittelogo-ufarge-uluft400

Kontakt oss for presentasjon.
Stian Godeng i Rene Vegger  -  stian@renevegger.no  -  Mob.: +47 96901884

Send inn
Ja, takk. Vi er interessert i mer informasjon om fjerning av smittestoffer med Deconx-metoden
Tips en venn  Skriv ut