Nye enkle undervisnings- opplegg om bærekraft i praksis

Geitmyra-logo320

Mat- og helse, naturfag, matte, kunst- og håndverk.

For mange elever er praktisk, håndgripelig undervisning det beste når større sammenhenger skal forstås. Hvordan oppstår råvarene vi lager mat av? Hva bidrar insekter og mikroorganismer med? Hvordan ta vare på miljøet når man dyrker mat? Dette er praktisk læring om bærekraft.

Undervisningsoppleggene vi har laget kan brukes i mat og helse, naturfag, matte eller kunst og håndverk. Eller som tverrfaglige prosjekter.

Og selv om det nærmer seg vinter ute – så er egen dyrking av søte, sprø ertespirer inne fullt mulig!

Her finner dere undervisningsopplegg merket med kompetansemål og årstrinn for de ulike fagene:

Bonnespirer-nyttbilde.jpg Insekthotell-crop300x222.jpg
Spirer: Selvdyrket mat innendørs
Les mer
Bygg eget insektshotell.
Les mer
Humle-solsikke300x200.jpg Kompost-medarbeidere-300x222.jpg
Bier, humler og pollinering – en del av matproduksjonen.
Les mer
Fra mat til kompost – til mat igjen.
Les mer
tavle300.png Fat-med-egg-pyntet-blomster300.jpg
Her finnes en mengde andre undervisningsopplegg
geitmyra.no/portal
Gode oppskrifter testet for undervisning finnes her
geitmyra.no/category/oppskrifter/

 

 

Geitmyra 658

Les mer på Geitmyra.no

 

Tips en venn  Skriv ut