wrapsmkvargskinke_brosjyre-360

Bestill brosjyren «Litt sulten?»

Den gir tips om mat som ungdom kan lage selv – som lefserull, og brosjyren egner seg for både 6. og 9. trinn. Vi sender ut så langt lagerbeholdningen rekker, og siste frist for bestilling er 1. juni.

grotbilde_360

Risgrøt og riskrem hører til

Mange lager risgrøt i førjulstiden og riskrem i løpet av juledagene. Det er også mange som har en skåldet mandel i grøten eller riskremen. Hvor kommer den tradisjonen fra? Det er et julemysterium.

Brod_med_ost_og_melk_360

Bærekraftig matpakke på menyen

Variasjon er viktig – spesielt når det gjelder mat, og ikke minst matpakka! Bestill brosjyren «Litt sulten?» for bruk i faget Mat og helse, så kan elevene få tips om bærekraftige oppskrifter på blant annet grove vafler, grove horn, lefseruller, pastasalat og omelett for bruk i matboksen! Les om hvordan elevene kan få eierskap til sin egen matpakke.

Melk-BrosjyrerPlakater-ingr360

Bestill materiell til faget Mat og helse nå, så har du alt levert til skolestart.

Vi anbefaler tre brosjyrer og to plakater til undervisningen. Alt av materiell og frakt er gratis. God sommer!

Digital_Jente-300

Den digitale melkekartongen øker lærelysten i Mat- og helse.

Opplysningskontoret for Meieriprodukter har utviklet et undervisningsopplegg som består av korte, instruktive leksjoner og eForelesninger.

bs-pc-elev-300-200

Nytt tilbud til skolen for å øke lærelysten i Mat og helse

Opplysningskontoret for Meieriprodukter har utviklet et helt nytt undervisningsopplegg. 

Melk_Matpakke_300

Matpakken. Nytt, spennende undervisnings- materiell.

Med 8 timer på skolen er et ernæringsmessig balansert, godt måltid nødvendig for både helse og trivsel.